Sale

CHEMICAL GUYS - SURFACE CLEANSING MITT FINE GRADE CLAY SYSTEMSmart Clay verzorgt diepe lak reiniging en gladheid door aangekoekte en ingevreten verontreinigingen letterlijk "uit de lak te trekken" zonder hierbij de laklaag aan te tasten

In stock
SKU
CLY_303B
€49.95SmartClay verzorgt diepe lak reiniging en gladheid door aangekoekte en ingevreten verontreinigingen letterlijk ""uit de lak te trekken"" zonder hierbij de laklaag aan te tasten.

De voordelen en eigenschappen;

- Verwijdert aangekoekte en ingevreten verontreinigingen welke
  bij een normale carwash helaas blijven zitten.
- SmartClay maakt lakoppevlak gereed voor polijsten en waxen.
- Dit is stap 1 in een lakreiniging welke lak zo glad als glas maakt
  en met een hoogglans resultaat achterlaat.
- Enorm efficient
- De SmartClaybar is GROOOT maar liefst 100 gram
- Verwerkingsinstructies zijn duidelijk vermeld op de verpakking
- Voldoet aan V.O.C.-norm (milieuvriendelijk)

SmartClay is een nieuwe reinigings- en gladheidsmethode welke aangekoekte verontreinigingen eenvoudig en veilig van het lakoppervlakverwijdert welke helaas bij een normale carwash blijven zitten. Met SmartClay is het verwijderen van insectenresten teer hars etc... een fluitje van en cent.

Uw auto's lakoppervlak is nog nooit zo glad geweest het lijkt wel glas.

SmartClay maakt lak gladder dan traditionele polijstmiddelen waarbij het de laklaag an sich niet aantast en deze dus intact blijft er wordt immers niet ""opgeschuurd"". De lak verschijnt perfect gereinigd en het gladde oppervlak is als nieuw...

Gebruik SmartClay in combinatie met SmartDetail als smeermiddel voor toepassing op lakoppervlak. SmartClay wrijft over dit smeermiddel over het lakoppervlak waarbij de verontreinigingen in de klei worden opgenomen. SmartDetail is zo glad en smeert SmartClay zo goed dat de laklaag niet wordt aangestast en er een hoogglans achterblijft.

SmartClay is stap 1 in een propere lakreiniging.

"
More Information
Fit in MailboxLook to weight
Fit in digital stampNo
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account