IR PAINT PROTECTION COATING DRYER 100C

Maak drogen snel en gemakkelijk. Het infrarode licht buizen met ŠŠn 1100 Watt droogt sneller dan ooit. Met een droogtijd tot 10 minuten, hoef je nooit meer te wachten. Korte golf warmte droogt de lak van binnen naar buiten.
In stock
SKU
SPEED_DRY_100C
€419.95 €347.07


Waarom dit product kopen?

Gemakkelijk te gebruiken
Een infrarode spot
Gebruik elke spot afzonderlijk
configureerbare aftelklok


 

Maak drogen snel en gemakkelijk. Het infrarode licht buizen met èèn 1100 Watt droogt sneller dan ooit. Met een droogtijd tot 10 minuten, hoef je nooit meer te wachten. Korte golf warmte droogt de lak van binnen naar buiten. De droger kan worden aangepast aan de eisen van het drogen vanaf de voorzijde. Het is ook mogelijk om elke spot afzonderlijk te schakelen. De droger heeft een verbazingwekkend drogend oppervlak van 800 x 500mm. De wielen onder het frame maakt de droger gemakkelijk te verplaatsen. Het apparaat weegt minstens 22 kg. Dat is verbazingwekkend voor een apparaat met al deze mogelijkheden.Perfect voor coatings!
Vele laklagen zoals de Second Skin hebben een nadeel, omdat de eerste 12 uur na het aanbrengen de coating niet mag worden blootgesteld aan regen of ander vocht. Met de Infrarood Paint Correction Coating Dryer kun je het drogen en uitharden tot een minimum kunnen beperken. Het duurt slechts 10 minuten per paneel met de Infrarood Paint Correction Coating Dryer die normaal 12 + uur kan duren. Het is perfect voor professionele detailers met beperkte ruimte die niet over een auto kan beschikken voor een minimum van 12 uur staat door het bezetten van de werk - ruimte.
The gold coated infrared heaters are made of high quality quartz tubes. Quartz glass is very pure and provides good transmission and temperature resistance. The gold coating on the infrared emitters reflects the IR radiation. The effective radiation on the product is virtually doubled.


Waarschuwing: Let op bij kunststof panelen! De extreme warmte kan kunststof panelen vervormen of zelfs smelten.Het afgebeelde model in de fotos zijn de 300AX en de 200X Gold

Specificaties 
Voeding230VAC
Verwarmingscapaciteit1 x 1100W
Droog Oppervlak800 x 500mm
Timer0-99 min (configurable)
gewicht22 Kg
Kabellengte5m
"
More Information
EAN00000
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Write Us
Write us a note and we’ll get back to you as quickly as possible.
WhatsApp Chat WhatsApp Chat