IR PAINT PROTECTION COATING DRYER 300AX

Maak drogen snel en gemakkelijk. Het infrarode licht buizen met driemaal 1100 Watt droogt sneller dan ooit. Met een droogtijd tot 10 minuten, hoef je nooit meer te wachten.
In stock
SKU
SPEED_DRY_300AX
Special Price €999.95 €826.40 Regular Price €1,099.95


Waarom dit product kopen?
Gemakkelijk te gebruiken
Drie infrarode spots
Gebruik elke spot afzonderlijk
configureerbare aftelklok

 

Maak drogen snel en gemakkelijk. De infrarode licht buizen met driemaal 1100 Watt droogt sneller dan ooit. Met een droogtijd tot 10 minuten, hoef je nooit meer te wachten. Infrarood warmte droogt de lak van binnen naar buiten. De infrarood droger kan worden aangepast aan de eisen van het drogen vanaf de voorzijde. Het is ook mogelijk om elke spot afzonderlijk te schakelen. De infrarood droger heeft een verbazingwekkend drogend oppervlak van 1200 x 1000mm. De wielen onder het frame maakt de infrarood droger gemakkelijk te verplaatsen. Het apparaat weegt minstens 58 kg. Dat is verbazingwekkend voor een apparaat met al deze mogelijkheden.Perfect voor coatings!
Vele laklagen zoals de Second Skin hebben een nadeel, omdat de eerste 12 uur na het aanbrengen de coating niet mag worden blootgesteld aan regen of ander vocht. Met de IR Paint Protection Coating Dryer kun je het drogen en uitharden tot een minimum beperken. Het duurt slechts 10 minuten per paneel met de IR Paint Protection Coating Dryer die normaal 12 + uur kan duren. Het is perfect voor professionele detailers met beperkte ruimte die niet over de ruimte kunnen beschikken voor een minimum van 12 uur door het bezetten van de werkruimte.
De goud gecoate infraroodstralers zijn gemaakt van hoge kwaliteit quartz buizen. Kwartsglas is zeer zuiver en zorgt voor een goede transmissie en temperatuurbestendigheid. De gouden coating op de infraroodstralers weerspiegelt de IR-straling. De effectieve stralingsenergie over het product vrijwel verdubbeld.


Waarschuwing: Let op bij kunststof panelen! De extreme warmte kan kunststof panelen vervormen of zelfs smelten.

Het afgebeelde model in de fotos zijn de 300AX en de 200X Gold

Specificaties 
Voeding230VAC
Verwarmingscapaciteit3 x 1100W
Droog Oppervlak1200 x 1000mm
Timer0-99 min (configureerbaar)
gewicht58 Kg
Pulse signalenJa ondersteund
Kabellengte5m
"
More Information
EAN4260420470203
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Write Us
Write us a note and we’ll get back to you as quickly as possible.
WhatsApp Chat WhatsApp Chat