IR PAINT PROTECTION COATING DRYER 100

Maak drogen snel en gemakkelijk. Het infrarode licht buizen met eenmaal 1000 Watt droogt sneller dan ooit. Met een droogtijd tot 10 minuten, hoef je nooit meer te wachten. Korte golf warmte droogt de lak van binnen naar buiten.
In stock
SKU
SPEED_DRY_100
€199.95 €165.25


Waarom dit product kopen?

Gemakkelijk te gebruiken
Eèn infrarood spot
Gebruik elke spot afzonderlijk
configureerbare aftelklok

 

Maak drogen snel en gemakkelijk. De infrarode licht buizen met eenmaal 1000 Watt droogt sneller dan ooit. Met een droogtijd tot 10 minuten, hoef je nooit meer te wachten. Korte golf warmte droogt de lak van binnen naar buiten. De droger kan worden aangepast aan de eisen van het drogen vanaf de voorzijde. Het is ook mogelijk om elke spot afzonderlijk te schakelen. De droger heeft een verbazingwekkend drogend oppervlak van 600 x 500mm. De wielen onder het frame maakt de droger gemakkelijk te verplaatsen. Het apparaat weegt minstens 5,2 kg. Dat is verbazingwekkend voor een apparaat met al deze mogelijkheden.Perfect voor coatings!
Vele laklagen zoals de Second Skin hebben een nadeel, omdat de eerste 12 uur na het aanbrengen de coating niet mag worden blootgesteld aan regen of ander vocht. Met de Infrarood Paint Protection Coating Dryer kun je het drogen en uitharden tot een minimum kunnen beperken. Het duurt slechts 10 minuten per paneel met de Infrarood Paint Protection Coating Dryer die normaal 12 + uur kan duren. Het is perfect voor professionele detailers met beperkte ruimte die niet over een auto kan hebben voor een minimum van 12 uur staat daar het bezetten van de werken - ruimte.
De goud gecoate infraroodstralers zijn gemaakt van hoge kwaliteit quartz buizen. Kwartsglas is zeer zuiver en zorgt voor een goede transmissie en temperatuurbestendigheid. De gouden coating op de infraroodstralers weerspiegelt de Infrarood-straling. De effectieve stralingsenergie over het product vrijwel verdubbeld.


Waarschuwing: Let op bij kunststof panelen! De extreme warmte kan kunststof panelen vervormen of zelfs smelten.Het afgebeelde model in de fotos zijn de 300AX en de 200X Gold

Specificaties 
Voeding230VAC
Verwarmingscapaciteit1 x 1000W
Droog Oppervlak600 x 500mm
Timer0-99 min (configurable)
gewicht52 Kg
Kabellengte5m
"
More Information
EAN00000
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Write Us
Write us a note and we’ll get back to you as quickly as possible.
WhatsApp Chat WhatsApp Chat