TESLA MODEL 3 DEUR RUBBER ISOLATIE SET

Bruxsafol.nl - ACC_X16, Met deze Tesla Model 3 Deur Rubber Isolatie Set dicht je alle 4 deuren en het kofferdeksel voor minder rijdgeluid en verontreinigingen.
Out of stock
SKU
ACC_X16
€3,302.00

Waarom dit product kopen?
Maakt de Tesla Model 3 een stuk stiller.
Makkelijk te installeren.
Geen vuile kleren meer bij het in- en uitstappen van uw Tesla Model 3.

Veel geluid komt binnen door de deuren. Deze hebben een opmerkelijk beperkte afwerking. We bieden een deurrubber en kofferdeksel - set voor de Tesla Model 3. Met één set heb je 4 deuren en het kofferdeksel is meteen afgedicht. De deurrubbers hebben een aantal voordelen. De belangrijkste is dat er iets minder geluid de auto binnenkomt. Verwacht echter geen wonderen; het effect is er maar de auto is niet plots doodstil. Er zijn enkele extra voordelen. Door de rubbers is er ook minder vuil op de dorpels tussen de deuren. Dit is een leuke extra. Een cool extra effect is dat de deuren beter klinken als je ze sluit. Ze klinken iets steviger dan voorheen.

De standaard deurrubbers in de Tesla Model 3 bevinden zich ver binnenin. Er is veel ruimte tussen de deuren en carrosserie wat windgeruis en vuil op de dorpels geeft. Het resultaat is een vuile broek of kleding wanneer je in / uit de auto stapt. We kunnen dit probleem oplossen met onze deurrubbers en kofferdekselset voor de Tesla Model 3. De opening tussen de deur en de carrosserie is gesloten zodat er geen wind en vuil meer kan binnendringen. Op deze manier klinken de deuren ook veel steviger wanneer je ze sluit. De set bestaat uit rubbers voor alle 4 deuren en het kofferdeksel van de Tesla Model 3.

Montage van afdichtingsrubber op Tesla Model 3
1: Deuren (plaatsen) waar afdichtrubber met alcohol moet worden ontvet.
2: Rubber meten.
3: Snijd rubber op maat (let op de verbinding wanneer rubber samenkomt).
4: Verwijder de plakstrip deel voor deel.
5: Rubber juist positioneren.
6: Druk stevig op het rubber en controleer of het goed vastzit.

"
More Information
Fit in Mailbox Look to weight
Fit in digital stamp No
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account